13. Een winkeltje op mijn rug - Leesboekje

LEESBOEKJE 
Een winkeltje op mijn rug, over de wereld van Fleurtje en Floor.

Het is een leesboekje dat kinderen zelf kunnen lezen.
Over Fleurtje en Floor. Ze hebben een rugtas en dat is handig als ze het teveel aan groenten en fruit uit hun moestuin willen gaan ruilen met andere mensen.
De kinderen gaan al lezende met hen mee. Wellicht herkennen kinderen zich in Fleurtje en Floor. Dan zijn Fleurtje en Floor een voorbeeld van ‘doe wat je leuk vindt’. Maar ook dat ruilen milieuvriendelijk is en voedsel niet verspilt. 

De letters zijn groot. De zinnen zijn kort, zonder moeilijke woorden. Met veel grote sprekende zwart/wit tekeningen. Daarop zien de kinderen ook wat zij lezen.

Zelf lezen (niveau AVI3) voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar.
Voorlezen voor kinderen in de leeftijd 4 tot 9 jaar.

Meer informatie zie http://www.joleijt.nl/index.php/producten/een-winkeltje

 

Tekst en tekeningen: Clémence Leijten & Joris Leijten

Vormgeving:  Joris Leijten

Uitgave: © 2020 Joleijt educatieve producten, Nijmegen

Soft cover/liggend , 20 pagina’s, cover 300 gram, binnenwerk 150 gram. Geniet. Zwart/wit. 
Prijs: € 7,50  (exclusief portokosten €. 4,00  )

Het Leesboekje De marskramer, over de wereld van Joris  Joleijt  en Lesbrief De marskramer, over de wereld van Joris  Joleijt  samen besteld is totaal € 12,50 (Inclusief BTW) + € 4,00 porto

ISBN n.v.t.

NUR n.v.t

Laatste nieuws

‘Vrolijk leren’ leesboekjes over (ruil)handel

Joleijt educatieve producten is een nieuwe serie ‘Vrolijk leren’ (www.joleijt.nl) gestart. Geschreven en getekend door Clémence Leijten en Joris Leijten. Het zijn in één keer twee nieuwe leesboekjes met tekeningen die kinderen in groep 4 (AVI- M4) zelfstandig kunnen lezen. De komende jaren zullen er meerdere boekjes volgen over verschillende thema’s.

Lees meer

Kinderboekenweek 2020:  En toen?, over geschiedenis.

Vanaf 30 september a.s. tot zondag 11 oktober 2020 is de jaarlijkse Kinderboekenweek dit keer met het thema: En toen?. Joleijt heeft verschillende kinderboeken uitgegeven met Geschiedenis.

Lees meer

Compassie met Afghaans Bloed - Storay - Ahmadi

 

De afgelopen 1,5 jaar is Joris Leijten als redacteur betrokken geweest bij het nieuwe boek "Compassie met Afghaans bloed" van Storay Ahmadi uitgeven bij stichting Goshamadeed. 

Lees meer